Het ontstaan van Kidsemotion

Twintig jaar werkte ik in het bedrijfsleven toen ik besloot om het anders te gaan doen. De opvoeding van onze kinderen inspireerde me. Het bracht mij andere inzichten. Ik deed veel vrijwilligerswerk op de peuterspeelzaal en later de bassisschool. Na een paar jaar fulltime voor onze kinderen zorgen, ging ik weer in het bedrijfsleven werken. Onverwachts werd mijn jaarcontract bij een projectontwikkelaar niet verlengd. Het was in de tijd dat het niet goed ging in de bouwwereld. Intussen dacht ik: wat nu?

De directeur en de manager personeelszaken vertelden dat ik ècht iets met kinderen moest gaan doen en iets leidinggevends. Ze zagen het al helemaal voor zich. Nu ik nog. Het was rond december en ze hadden gezien hoeveel plezier ik had met de organisatie van het sinterklaasfeest op het werk. Ik begreep helemaal niet dat dit in dit bedrijf ontbrak. Er werkten allemaal jonge mensen met gezinnen! Het feest bracht door de hele organisatie ‘eensgezindheid’ en het werd goed ontvangen.

Intussen wist ik in welke richting ik het wilde zoeken. Zelfstandig ondernemer, psychologie, gedrag, kinderen, volwassenen. Wat is hun verhaal, hoe kunnen ze beter worden geholpen, wat hebben ze nodig? Het heeft altijd mijn interesse gehad.

Het werd mijn motivatie om weer te gaan studeren. Omdat ik het zo onwijs leuk en interessant vond, deed ik op een bepaald moment drie opleidingen tegelijk. En dat met een jong gezin. Het vinden van passie in je werk, brengt je kennelijk tot heel veel in staat.

Op 1 juni 2013 was het zover. De start van Kidsemotion. Een eigen praktijk, werken vanuit mijn hart, met prachtige mensen, even mooie trajecten en zoveel kansen en mogelijkheden. Daarom blijf ik doorstuderen en dagelijks leer ik van ’the school of life’. Het vertrouwen in mij en de verbinding met mijn cliënten, elke dag is het genieten van mijn werk als kinder-, jongeren en oudercoach en het leven en werken met hoogbegaafd ZIJN als specialisatie.