Wat is TeensInMotion?

Een groep van maximaal 8 deelnemers in de middelbare school leeftijd.
In ons clubhuis is het fijn en gezellig. Met leuke lampjes en materialen hebben we het gezellig gemaakt. Ieder heeft een eigen yogamat (ook te leen) en die kun je achteraf daar laten staan. Sommigen vinden het fijn om de mat mee naar huis te nemen, zodat je er thuis ook nog wat aan hebt.

De activiteiten: we starten met een vertelronde. Niks te vertellen? Prima dan luister je gewoon even naar de ander. Uit respect voor elkaar ontstaat een natuurlijke grens en leer je hoe het is om ruimte voor jezelf te hebben.
Na de vertelronde is het tijd voor actie en bewegen. Wat we doen dat wisselt. Na de warming-up: tieneryoga. Wat daar zo fijn aan is, je bent lekker in beweging, het ontspant en je kunt ècht voelen, hoe het voelt om zelfvertrouwen te hebben bijvoorbeeld. We hebben het daar niet alleen over, je leert het ook echt te voelen.

Tijdens een kwastenmassage kijkt onze mascotte, Harry de Kangaroe, toe

Spel, crea, mindfulness is waar we mee afsluiten. In overleg met elkaar kiezen we op dit moment vaak al wat we de volgende keer willen doen. Dan kan je daar lekker naar uit kijken! Er is een sfeer van vertrouwen, vriendelijkheid en het gevoel ‘het is goed zoals je bent’. Dat is niet alleen een gevoel, je ervaart het ook, doordat we bijvoorbeeld samen een spel doen zonder competitie.

Interesse?
Je bent van harte welkom. Het vindt iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 plaats op ons clubhuis aan de Edisonsstraat 3X.

Wat heb je nodig?
– een yogamat, meenemen, lenen, te koop
– wat water
– kleding die lekker zit

Aanmelden? Klik hier

Gelukssteentjes, welke kies jij?

Soms nodigen we iemand uit. Hier maken we zeepjes tijdens een workshop van mijn zoon Jesper.
Iedereen ging naar huis met een zelfgemaakte zeepketting, rook heerlijk!

Een van de deelnemers was geslaagd voor het schoolexamen en dat vierden we met een high-tea

om de start van de zomervakantie te vieren…samen suppen!