Het ontstaan van Kidsemotion®

Twintig jaar werkte ik in het bedrijfsleven toen ik besloot om het anders te gaan doen. De opvoeding van onze kinderen inspireerde mij enorm. Het bracht mij andere inzichten. Deed veel vrijwilligerswerk, zo zat ik in de ouderraad van de Peuterspeelzaal in Oud-Beijerland waar we wonen. Toen ik weer aan het werk ging als directiesecretaresse had ik het goed naar mijn zin. Onverwachts werd mijn jaarcontract bij een projectontwikkelaar niet verlengd. Het was in de tijd dat het niet goed ging in de bouwwereld. Intussen dacht ik: wat nu? Er gebeurde van alles en nog wat eigenlijk. Om mij heen en met mij zelf. Ik zag niet duidelijk voor me hoe ik verder moest met werk.

Mijn directeur en de manager personeelszaken zagen het wel. Ik moest ècht iets met kinderen gaan doen, iets leidinggevends en anders zeiden ze. Nou vond ik dit niet één van de meest duidelijke persoonlijke doelstellingen, maar het zette me wel aan het denken èn voelen. Ze hadden mij net bezig gezien met de organisatie van het sinterklaasfeest op het werk. Ik begreep namelijk helemaal niet dat er zoiets niet was in dit bedrijf. Er werkten allemaal jonge mensen met gezinnen! Het feest bracht door de hele organisatie veel ‘eensgezindheid’ . Het werd als zeer welkom en prettig ervaren. En ik was in mijn noppies met het organiseren.

Het onverwachtse ontslag zette me aan het denken. Psychologie, kinderen, volwassenen, waarom doen ze zoals ze doen? Wat is hun verhaal? Het heeft altijd mijn interesse gehad. Misschien hadden de directeur en manager P&O op wie ik eigenlijk heel boos was, ze hadden me immers ontslagen, wel eens gelijk.

Het werd mijn motivatie om weer te gaan studeren. Omdat ik het zo onwijs leuk en interessant vond, deed ik op een bepaald moment drie opleidingen tegelijk. En dat met een jong gezin. Het vinden van passie in je werk, brengt je kennelijk tot heel veel in staat.

Op 1 juni 2013 was het zover. De start van Kidsemotion. Een eigen praktijk, werken vanuit mijn hart, met prachtige mensen, even mooie trajecten en zoveel kansen en mogelijkheden. En er is nog zo veel meer te leren en ontdekken. Zowel in het werk als bij mezelf. Daarom blijf ik doorstuderen en dagelijks leer ik heel veel in ’the school of life’. Mocht je meer willen weten, neem gerust contact op.

Kidsemotion brengt beweging naar het ontdekken en toepassen van eigen talenten en mogelijkheden.