Over Marina

Mijn naam is Marina Mol-den Boer, op 28 juli 1973 geboren in Dirksland op Goeree-Overflakkee. Sinds 2001 wonen mijn man en ik in Oud-Beijerland, Zuid-Holland. We hebben twee heerlijke zoons. Naast moeder en echtgenoot ben ik eigenaar van Kidsemotion. In het stukje het ontstaan van Kidsemotion kun je daar meer over lezen.

Het is heerlijk om bezig te zijn met werken vanuit je hart. Vanuit werk, kennis en persoonlijke ervaringen is het mijn missie om veel meer duidelijkheid te geven over hoogbegaafdheid èn hooggevoeligheid. Er zijn onwijs veel misvattingen en misverstanden en dat moet echt veranderen. Het is mijn diepe wens dat mijn bijdrage daarin van waardevolle betekenis mag zijn.

Inmiddels heb ik al heel wat kinderen en volwassenen thuis en op school individueel mogen coachen en begeleiden. Ik merkte dat er ook behoefte is om in groepsverband op een speelse en creatieve manier te leren hoe je letterlijk en figuurlijk meer in balans kunt komen. Daaruit voortvloeiend ontwikkelde ik KidsInMotion® groepslessen. Een krachtige combinatie op basis van groepscoaching en kinderyoga, iedere woensdagmiddag en op aanvraag bijvoorbeeld ook op school, kinderopvang.

Waar ik voor sta is het in beweging brengen van mensen en hun omgeving. In de vorm van coaching, therapie, beweging, mindfulness en ontspannen en bewust bewegen. Door met liefde en aandacht naar elkaar te luisteren. Als naast de cliënt ook de omgeving in beweging is, ontstaat alle ruimte voor het ontwikkelen van innerlijke kracht, talenten en mogelijkheden.