Wij zijn een team van twee gepassioneerde coaches! Wil je meer over ons te weten komen? Kijk hier beneden!

Over Marina

Mijn naam is Marina Mol-den Boer, op 28 juli 1973 geboren in Dirksland op Goeree-Overflakkee. Sinds 2001 wonen mijn man en ik in Oud-Beijerland, Zuid-Holland. We hebben twee heerlijke zoons. Naast moeder en echtgenoot ben ik eigenaar van Kidsemotion. In het stukje het ontstaan van Kidsemotion kun je daar meer over lezen.

Het is heerlijk om bezig te zijn met werken vanuit je hart. Vanuit werk, kennis en persoonlijke ervaringen is het mijn missie om veel meer duidelijkheid te geven over hoogbegaafdheid èn hooggevoeligheid. Er zijn onwijs veel misvattingen en misverstanden en dat moet echt veranderen. Het is mijn diepe wens dat mijn bijdrage daarin van waardevolle betekenis mag zijn.

Inmiddels heb ik al heel wat kinderen en volwassenen thuis en op school individueel mogen coachen en begeleiden. Ik merkte dat er ook behoefte is om in groepsverband op een speelse en creatieve manier te leren hoe je letterlijk en figuurlijk meer in balans kunt komen. Daaruit voortvloeiend ontwikkelde ik KidsInMotion® groepslessen. Een krachtige combinatie op basis van groepscoaching en kinderyoga, iedere woensdagmiddag en op aanvraag bijvoorbeeld ook op school, kinderopvang.

Waar ik voor sta is het in beweging brengen van mensen en hun omgeving. In de vorm van coaching, therapie, beweging, mindfulness en ontspannen en bewust bewegen. Door met liefde en aandacht naar elkaar te luisteren. Als naast de cliënt ook de omgeving in beweging is, ontstaat alle ruimte voor het ontwikkelen van innerlijke kracht, talenten en mogelijkheden.

 

 

Over Marieke

Ik werk een aantal uur in de week voor zowel Kidsemotion als Educto in Rotterdam. In mijn vrije tijd zing ik in het zanggroepje Leff en volg ik een training ‘kindertekeningen’ leren begrijpen.

Ik heb tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening diverse jaren in de kinderopvang gewerkt. Daarna ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren, waarna ik mijn eigen praktijk als pedagoog heb gehad. Op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt en als onderzoeker gaan werken bij de GGD. Maar ik miste het werken met kinderen en ouders enorm. In 2015 heb ik Marina leren kennen als coach van onze oudste zoon. Ik heb haar samenwerking toen als heel waardevol ervaren. Begin 2019 zijn we samen gaan werken binnen Kidsemotion. Ik geniet er enorm van en ik kijk uit naar wat de toekomst brengt. Ik denk dat Marina en ik elkaar goed aanvullen. Net als Marina werk ik vanuit mijn hart en heb ik een goede kijk op de unieke talenten van kinderen. Mijn missie is dat ouders zich sterk voelen in de opvoeding, met name ouders van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen. Dat kinderen trots zijn op wie ze zijn en dat er meer erkenning en kennis komt over hoogbegaafdheid in bijvoorbeeld het onderwijs. Begin 2021 heb ik een specialisatie opleiding op het gebied van hoogbegaafdheid afgerond. Door deze opleiding zijn er voor mezelf veel puzzelstukjes op hun plek gaan vallen. Ik ben de confrontatie met mijn perfectionisme aangegaan en heb mijn eigen mindset onder de loep genomen. Als ik mezelf in een zin mag omschrijven ben ik een hoogbegaafd, gevoelig, creatief en positief persoon met een goede zelfreflectie en doorzettingsvermogen. Ik kijk er naar uit om u en uw kind(eren) te ontmoeten en hun talenten te helpen ontplooien.