Volwassen coaching

Naar mijn bedrijfsnaam kijkend zou je misschien niet meteen verwachten dat ik ook volwassenen coach en begeleid. Toch werk ik naast kinderen veel met volwassenen en juist de afwisseling maakt het boeiend. Niet alleen ouders, ook volwassenen met de meest uiteenlopende hulpvragen. Mooi is dat het bij dieperliggende issues mogelijk is om EMDR-therapie toe te passen. Als je daar graag meer over wilt weten, lees meer op deze website.

Uiteindelijk heb ik besloten om de naam Kidsemotion te behouden, uiteindelijk is ieder van ons ooit kind geweest. Je kunt er niet omheen, het wordt ook vaak meegenomen in de coaching en begeleiding. Afhankelijk van de hulpvraag kijken we ook terug naar toen. Daar is zoveel waardevolle informatie uit te halen voor wie jij nu op dit moment bent en wat je nodig hebt.

Stel je bijvoorbeeld eens de vraag: wat deed jij graag als kind? Link het naar wat je nu graag doet en kijk of het beeld van toen je nu kan inspireren.

Net als bij kindercoaching is de volwassen coaching volledig afgestemd op jou. Geen vaste regels en toepassingen, wel ruimte en openheid en steeds weer kijkend naar wat jij nodig hebt. In beweging naar het zoeken van vinden van balans en vertrouwen in jezelf.